Vindsensor & Rystesensor

Profil Markiser

Ønsker du en vindsensor til din markise eller har du allerede købt en, så kommer her et par gode råd til hvad du skal vælge, og hvordan du du bruger den:

Profil Markiser

Hvilken vindsensor skal jeg vælge?

Vi oplever større og større efterspørgsel på vindsensorer til vores terrasse- og vinduesmarkiser. Med årerne er der kommet flere løsninger og de nyeste sensorer kører på batteri og kræver således ikke kabeltrækning.


Vindsensor EOLIS WIREFREE io

 

Eolis Wirefree io vindsensoren er en propel som placeres et sted på husmuren, hvor vingerne har mulighed for at fange vinden. Vindsensoren kan indstilles i tre forskellige grænseværdier.

En propelvindsensor som denne er god til vinduesmarkiser og screens og til at styre flere enhender på én gang. Sensoren bruge 2 stk. AAA batterier.

Pris: 1.831,- + programmering

 

Rystesensor EOLIS 3D WIREFREE io 

Eolis 3D wirefree rystesensoreren er en lille trådlås boks, som placeres ude i terrassemarkisens forbom og som reagerer på rystelser fremfor vindstyrke. Rystesensoren måler altså vindens påvirkning af markisen fremfor vindhastigheden.

En rystesensor er god til terrassemarkiser. Sensoren bruger 2 stk AA batterier. Sensoren tåler IKKE vand og skal monteres inde i selve forbommen.

Pris: 1.934,-  + programmering

 

OBS: En vind- eller rystesensor er ikke en 100% garanti. Vi anbefaler altid at køre markisen ind i blæsevejr og vi har gode erfaringer med støtteben til at stabilisere markisen frem for vind- og rystesensorer.

Læs mere om støtteben HER

 

Gode råd om vind- og rystesensorer.

Vi oplever jævnligt at kunder ringer ind fordi deres markise er begyndt at køre ind af sig selv – også selvom det er vindstille. Svaret på det problem findes ofte i, at vind- eller rystesensoren trænger til et batteriskift.

Det er vigtigt at du bruger batterier af en høj kvalitet.

I følgende brugermanualer kan du læse, hvordan du skifter batteri i hhv. Eolis Wirefree og Eolis 3D wirefree.

Eolis Wirefree (Propel)

 

OBS: Eolis 3D Wirefree rystesensor skal glides af i pilens retning