Om Profil Markiser

Profil Markiser

I mere end 25 år, har vi hos Profil Markiser været med til at skabe magiske uderum til magiske øjeblikke. Vi skræddersyer alle løsninger til dine ønsker og sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt tilsat en stor portion kærlighed fra vores mange dedikerede medarbejdere.

Profil Markiser

En familie virksomhed i to generationer

 

Profil Markiser er en familieejet, dansk virksomhed, som siden 1991 har haft en kærlighed til uderummet. Passionen for det gode udeliv og fascinationen af, hvordan uderummet kan udnyttes og indrettes er gået i arv. Ejer og stifter Michael Durup startede Profil Markiser i garagen i den nordsjællandske by Allerød. I 2016 indtrådte Nicoline Durup som 2. generation, hvorfor Profil Markiser i dag drives af både far og datter.

Udgangspunktet hos Profil Markiser er ikke at sælge markiser. Selvom det troede du nok. Vores mission er at være med til at skabe mindeværdige øjeblikke – udenfor. At formidle en stemning. Sætte de æstetiske rammer. Gøre dit uderum til noget særligt.

At være sammen med dem vi holder af, er én af grundstenene i vores liv og at mærke nærvær og sammenhold, er en opskrift vi tror på og så inderligt brænder for. Med uderummet skabes de perfekte rammer for at nyde de magiske stunder i livet. Både til hverdag og til fest.

Uderummet er for alle. Store som små. Og Profil Markiser er for dem som brænder for at pleje det mest dyrebare vi har – uundværlige relationer.

Mød medarbejderne