Sejl

Profil Markiser

Skab en maritim stemning med vores italienske solsejl

Profil Markiser

Æstetisk overdækning i sublim kvalitet

 

For nogle erhvervskunder kan hverken en parasol eller markise opfylde behovet for den designmæssige uderumsstil, som ønskes. Vores italienske solsejl fra producenten Corradi kan være det helt rigtige alternativ, hvis der ikke skal gås på kompromis med detaljer og design.

Vi er eksklusiv forhandler af de eksklusive solsejl, hvis designinspiration er hentet fra den nautiske verden. Solsejlene er moderne og yderst rene i udtrykket, hvorfor de passer perfekt til restaurationer og hoteller, som leder efter en mere moderne og stilren løsning til deres uderum.

Sejlene er motoriseret og drejer om én valse. Det største sejl kan overdække 55 m2 og monteres på pæle af rustfrit stål som støbes ned. Sejlene kommer også med en vindsensor, som registrerer vindhastigheden og dermed ruller sejlet ind i tilfælde af kraftig vind.

For alle vores erhvervsløsninger gælder, at vi skræddersyer hver en løsning til netop jeres behov.

Vi ved, at et indbydende uderum, betyder flere gæster og dermed en øget indtjening. Det er derfor vigtigt at medtænkte sine uderumsarealer, når fokus rettes mod indretningen af de forskellige serveringsarealer.

Vi rådgiver og vejleder altid samt kommer med vores bud på den mest optimale løsning. Vi kan også være behjælpelig med visualisering og projektbeskrivelser.

Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder på tlf. 4810 5400.

Få hjælp til at vælge sejl

Book et konsulentbesøg

Billeder af "Sejl"