Patio TR850

Profil Markiser

Større udearealer kan overdækkes med en patio

Profil Markiser

Skræddersyet og tilpasset jeres behov.

 

Har du behov for at overdække meget store arealer eller for at lukke 100% af kan vores patio/restaurantoverdækning TR850 være den løsning du leder efter. Vi kan skabe en nærmest komplet ’udestue’, som påbygges en eksisterende bygning. En sådan løsning kan give en del ekstra kvadratmeter og dermed siddepladser.

Restaurantoverdækningen kan sammensættes i moduler på op til 5 x 6 mere (30 m2), som kun kræver støttepunkter i hvert hjørne. Overdækningen består af kraftigt markisestof, som ikke skaber en horisontal overdækning, men som også kan køre vertikalt ned og dermed lukke helt af. Dugen er den kraftigste på marked hvad angår tæthed og selve stellet er fremstillet af kraftig aluminium, som kun kræver minimal vedligeholdelse. Stellet kan selvfølgelig fremstilles i lige præcis den RAL farve, som passer ind i jeres univers.

For restauranter og caféer gælder ofte, at behovet for at overdække et uderumsareal er tilstede stort set hele dagen. Dette stiller krav til kvaliteten og robustheden af den løsning man vælger. Modsat en markise monteres vores TR850 på stativ som gør overdækningen mere stabil i også usatdigt vejr, hvilket er til gavn for både gæster og ejer. Monteringen klares ofte på få dage og giver normalt ingen eller kun få gener for den igangværende forretning. Overdækningen kan også tilføres et logo eller budskab, som skaber opmærksomhed og reklameværdi.

For alle vores erhvervsløsninger gælder, at vi skræddersyer hver en løsning til netop jeres behov.

Vi ved, at et indbydende uderum, betyder flere gæster og dermed en øget indtjening. Det er derfor vigtigt at medtænkte sine uderumsarealer, når fokus rettes mod indretningen af de forskellige serveringsarealer.

Vi rådgiver og vejleder altid samt kommer med vores bud på den mest optimale løsning. Vi kan også være behjælpelig med visualisering og projektbeskrivelser.

Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder på tlf. 4810 5400.

Billeder af "Patio TR850"