Markiser

Profil Markiser

En markise kan være den perfekte overdækning til dine gæster

Profil Markiser

Overdækning, stemning og reklameskilt.

 

En markise kan ofte være den mest optimale løsning for fx en fortovscafé eller restaurant, da den hurtigt og nemt kan køres ind og ud afhængig af vejret. Den er nem at betjene for personalet og fås enten manuel eller motoriseret.

Udover at skabe skygge for solen og læ for regnen fungerer en markise også som et stort facadeskilt, som er med til at tiltrække opmærksomhed og dermed gæster. Ydermere skaber en markise rammerne for et hyggeligt samlingsrum, som får udearealerne til at virke mere indbydende og behagelig.

Vi har flere forskellige markisemodeller afhængig af budget og stil. Enkelte kan laves i en bredde op til 12 meter. Alle bliver de udført i lige præcis det mål som passer til jeres forretning og vi kan trykke både logo og skrift på dugen.

For alle vores erhvervsløsninger gælder, at vi skræddersyer hver en løsning til netop jeres behov.

Vi ved, at et indbydende uderum, betyder flere gæster og dermed en øget indtjening. Det er derfor vigtigt at medtænkte sine uderumsarealer, når fokus rettes mod indretningen af de forskellige serveringsarealer.

Vi rådgiver og vejleder altid samt kommer med vores bud på den mest optimale løsning. Vi kan også være behjælpelig med visualisering og projektbeskrivelser.

Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder på tlf. 4810 5400.

Få hjælp til at vælge markise

Book et konsulentbesøg

Billeder af "Markiser"