Kalechemarkise

Profil Markiser

Pompøs og iøjnefaldende markise opbygget omkring et stabilt stel.

Profil Markiser

Fastmonteret markise med mange udtryk.

 

På ofte ældre bygninger og facader er en kalechemarkise det oplagte valg. En sådan type markise opbygges over et fast stel, som modsat vores knæarms- og faldarmsmarkiser, ikke kan køres ind og ud. Den er altså fast monteres på facaden. En kalechemarkise kan på smukkeste vis være med til at indramme din forretning og give det sidste udsmyknings-touch. Den kan producers i en rund eller en mere firkantet form afhængig af facade og smag.

Kalechemarkiser kræver et stort og meget præcist håndværk. I produktionen har vores dygtige mand Ole igennem de sidste 20 år bygget kalechemarkiser til både store og små virksomheder og han har efterhånden kastet hele sin kærlighed på at bygge fine kalecher. Så du kan rolig overlade kalechemonteringen til ham – han er ekspert og perfektionist.

Som med alle vores øvrige produkter skræddersyer vi selvfølgelig alle vores erhvervsløsninger til netop jeres behov. Vi indfarver stel og dug i den farve i ønsker og hjælper også gerne med en visualisering af det færdige resultat.

Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder på tlf. 4810 5400

Få hjælp til at vælge butiksmarkise

Book et konsulentbesøg

Billeder af "Kalechemarkise"