Parasoller

Profil Markiser

Vores parasoller kan sammenkobles, så de kan overdække ét stort areal

Profil Markiser

Brugervenlig og elegant design.

 

Parasoller kan være en fleksibel og genial måde at overdække et større areal, hvor muligheden for at fastgøre en markise ikke er mulig. Parasollerne har også den fordel og de kan slås op og ned individuelt og dermed skabe skygge og læ i udvalgte sektioner.

Vores forskellige parasoller kan sammenkobles med såkaldte ’tagrender’ således at det ikke regner ned mellem dem. De kan ligeledes fås med varmelamper og lys, som sørger for uderumsarealerne bliver udnyttet til det sidste i de kolde måneder samt om aften.

Vi tilbyder forskellige parsolsystemer, som er særligt henvendt erhverv og som dermed er ekstra kraftige og robuste. Alle bliver de lavet efter mål og i den farve og form i ønsker. Vi trykker også både logo og skrift på dugene, som kan være med til at skabe mere opmærksom og brande jeres forretning.

For alle vores erhvervsløsninger gælder, at vi skræddersyer hver en løsning til netop jeres behov.

Vi ved, at et indbydende uderum, betyder flere gæster og dermed en øget indtjening. Det er derfor vigtigt at medtænkte sine uderumsarealer, når fokus rettes mod indretningen af de forskellige serveringsarealer.

Vi rådgiver og vejleder altid samt kommer med vores bud på den mest optimale løsning. Vi kan også være behjælpelig med visualisering og projektbeskrivelser.

Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder på tlf. 4810 5400.

Få hjælp til at vælge parasol

Book et konsulentbesøg

Billeder af "Parasoller"