Rådgivning

Alle boliger er forskellige. Folk har individuelle behov og krav til design og funktionalitet. Profil Markiser sætter en ære i at levere en personlig og professionel rådgivning, med afsæt i den enkelte kundes situation. 

Hvad skal man vælge?

Markedet for markiser er stort og kan være svært at overskue. Farven på dugen er én ting, men hvilken motor og fjernbetjening er den rigtige? Hvor bred skal markisen være? Og hvor mange arme kræver det for at opnå stabilitet? Og ikke mindst: Hvordan monterer man lige sådan én stor markise et par meter oppe på husmuren? 

Profil Markiser fører kun markiser af høj kvalitet, og vi går ind for ærlig rådgivning. Siden 1980 har vi leveret markiser til bl.a. lejligheder, rækkehuse, villaer, caféer, restauranter og kontorer. Vi har kompetence og erfaring med at finde den rigtige markise til den rigtige bolig, og vi er rigtig gode til at finde løsninger, hvor det ikke er "bare lige". 

Du kan bestille en konsulent, som kan komme på besøg, og både give dig inspiration og hjælpe med opmåling. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende.