Inspiration

Inspiration

Kom med hele vejen rundt i vores eksklusive univers af markiser, parasoller, screen, læhegnsløsninger og solafskærmning til terrassen. Mød vores stærke relationer og lad dig inspirere af de mange unikke projekter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet lige her og modtag de seneste nyheder.

 

Sommer i Tisvildeleje, 4.-16. juli 2017

sommer_tisvildeleje_profilmarkiser

 

Jordbær med fløde. Vin i glasset. Sol på terrassen og saltvandet i håret.

Fra d. 4.-16. juli flytter vi vores store showroom nordpå, når vi i samarbejde med butik Seasons by Sidsel Z inviterer til Sommer i Tisvildeleje

Olskærvej 1, 3220 Tisvildeleje

Det hele handler om uderum og om at indrette. For ude og inde er begyndt at flyde sammen. 

Køb friskbygget kaffe fra Kalla Kalla eller find vej til markisebaren, hvor det danske cocktail brand Nohrlund sælger økologiske cocktails med og uden alkohol.

Så kom forbi til dansk sommer og lad dig inspirere til det perfekte uderum med markiser, møbler, parasoller og solsejl.

 

Velkommen til sommer i Tisvildeleje, velkommen udenfor.

 

 

Champagnefest i d. 20. & 21 maj

 

 

Vi elsker champagne. Især under markisen. Og i weekenden d. 21. & 22. maj fra kl. 10-15 lader vi champagnepropperne sprænge, når vi slår dørene op til vores store showroom i Lynge.

Uderummet er kommet for at blive og vi står klar til at vise dig, hvordan du kan skabe den perfekte terrasse eller altan med en smuk markise eller parasol.

Så kig forbi i weekenden til et glas bobler på terrassen.

/Profil Markiser

 

 

Luksus læhegn i glas ved kysten

Hos Profil Markiser kan vi meget mere end markiser. Vi har netop færdiggjort et storslået projekt på nordkysten bestående af motoriserede glaslæhegn.

Det blæser en del ude ved kysten og vores luksus glaslæhegn var en genial løsning til en kunde, som ønskede at bruge sin terrasse endnu mere.

 

Skal vi også se på mulighederne for et skræddersyet læhegnssystem til netop dig, så book et uderumsbesøg online lige her.

 

Kjær Architecture

Arkitekt Henrik Kjær Christiansen har stået for udvidelsen af det ikoniske konditori La Glace i København, som kunne fejre 145 års jubilæum i oktober sidste år. Vi er enormt stolte af, at Henrik Kjær Christiansen har valgt at pryde La Glace's facader med vores specielfremstillede markiser i den karakteristiske grønne 'La Glace farve' påtrykt bogstaver med guldstøv.

Det er altid med en vis ærefrygt at få lov til at være med til at være én af byggestenene i et så ekstraordinært projekt, hvor særligt æstetik og stemning spiller en central rolle. 

Vi har fra start til slut gjort os umage med at finde den rette løsning til det ikoniske konditori i det centrale København. Den store ombygning har været en spændende rejse, som vi er utrolig glade for, at have været en del af.

 

 

http://www.kjaerarchitecture.com/

Foto © Conditori La Glace