Opslagstavlen

27. Jul 2015

3 gode grunde til at vælge din markise med motor

Hos Profil Markiser skræddersyer vi din markise, så den passer til lige netop dine ønsker og behov og du kan selvfølgelig få din markise både med og uden motor. At til vælge en motor er selvfølgelig en luksusinvestering men vi kommer her med 3 gode grunde til hvorfor en markise med motor faktisk er et fornuftigt valg:

 

1. Du bruger din markise mere.

Det har vist sig, at de kunder som køber deres markise med motor rent faktisk bruger deres markise mere end dem som vælger håndsving, da det er nemmere og hurtigere at bruge den.

 

2. Du behøver ikke gå udenfor.

Bruger du din markise som solafskærming behøver du ikke gå udenfor hver gang solen titter frem (heller ikke når det er koldt) - du trykker blot på din fjernbetjening.

 

3. Din nabo vil blive grøn af misundelse.

Med en motor i din markise er du sikker på, at din nabo vil blive grøn af misundelse - og det er jo også værd at tage med i overvejelserne ;)

 

 

 

Vidste du….

At 98,5 % af alle vores kunder køber deres markise med motor – og vi har endnu ikke oplevet at nogen har fortrudt deres motorkøb.

 


Få hjælp til at vælge den rette farve

Få besøg af en konsulent og få en snak om, hvad der passer til din bolig. Vores konsulenter har stor erfaring med at rådgive omkring farve- og markisevalg.

Vil du vide mere?

Book et konsulentbesøg

Ring for gratis opmåling 4810 5400

Kom og besøg vores udstilling