Opslagstavlen

08. Feb 2016

Markiser giver et eksklusivt look til både hus og have

 

Profil Markise - Stilrigtig markise

Har du nogensinde tænkt over, at din markise kan være en lige så stor del af udsmykningen af din terrasse, som dine havemøbler?

Den korrekte model og farve på markisen, kan være med til at give din terrasse den kant der mangler. Ikke nok med, at markisen tilbyder skygge i den bagende sol, samt læ i den silende regn, så fungerer markisen også som et designfænomen til terrassen.

Hos Profil Markiser er alle vores produkter af højeste kvalitet, og vi nænner at tilbyde dig lige præcis den markise du drømmer om. Dette sikres gennem konsulentbesøg, hvor der fremvises stofprøver, opmåles og drøftes, hvilken markisemodel der passer bedst til netop dit hus. 

Nå du har valgt den helt rigtige markise, som harmonerer med både have og havemøbler, kan markisen være med til at sætte et stilfuldt præg på din terrasse, samt give et eksklusivt look hertil.

Det er hverken nødvendigt at have et slot eller en park, for at kunne give din terrasse et elegant look. Vi monterer markiser på alle slags huse, på alle slags terrasser, og du kan sammen med en af vores dygtige salgskonsulenter være med til at bestemme, hvor og hvordan markisen skal monteres, for at det ser bedst muligt ud.

Så måske du skulle overveje en stilrigtig markise?

Book et konsulentbesøg online lige her: http://profilmarkiser.dk/pages/bestil-raadgiverbesoeg, eller giv os et kald på tlf. 48 10 54 00, så sender vi en af vores dygtigste mænd til en snak om din drømmemarkise.


Få hjælp til at vælge den rette farve

Få besøg af en konsulent og få en snak om, hvad der passer til din bolig. Vores konsulenter har stor erfaring med at rådgive omkring farve- og markisevalg.

Vil du vide mere?

Book et konsulentbesøg

Ring for gratis opmåling 4810 5400

Kom og besøg vores udstilling